Παροχές

  • Cottage & FARM
Zante Hidden Hills Green Cottage & Farm

Αγκαλιάστε έναν απλούστερο τρόπο ζωής στο δικό μας αγρόκτημα

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Στη βίλα μας, δίνουμε προτεραιότητα στη βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική ευθύνη, για αυτόν τον λόγο έχουμε εγκαταστήσει ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα για την παραγωγή όλης της ενέργειας που χρειάζεται οι επισκέπτες μας. Αυτή η ανανεώσιμη πηγή ενέργειας εξασφαλίζει ότι οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις της βίλας χωρίς να επηρεάζουν το περιβάλλον.

Επίσης, ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές για να καταναλώνουμε λιγότερη ενέργεια και να μειώνουμε το άνθρακα που απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα. Μέσω της διαμονής στη βίλα μας, οι επισκέπτες μπορούν να αισθανθούν τα οφέλη της ανανεώσιμης ενέργειας και να συνεισφέρουν σε έναν πιο καθαρό και βιώσιμο μέλλον.

Image
Image

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στη βίλα μας, είμαστε περήφανοι που παρέχουμε στους επισκέπτες μας φρέσκα και βιολογικά προϊόντα απευθείας από τους τοπικούς παραγωγούς. Υποστηρίζουμε τη χρήση βιώσιμων και περιβαλλοντικά φιλικών μεθόδων γεωργίας για την παραγωγή τροφίμων υψηλής ποιότητας για τους επισκέπτες μας, χωρίς τη χρήση επιβλαβών χημικών ή φυτοφαρμάκων.

Ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες μας να δοκιμάσουν τα νόστιμα και θρεπτικά βιολογικά προϊόντα κατά τη διάρκεια της παραμονής τους και να απολαύσουν τις φυσικές γεύσεις και τα οφέλη των τοπικά προϊόντων μας. Ελάτε και απολαύστε οικολογικές διακοπές στη βίλα μας.

ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ

Στη βίλα μας, είμαστε περήφανοι που έχουμε μια ποικιλία από εγχώρια ζώα που οι επισκέπτες μας μπορούν να αλληλεπιδράσουν μαζί τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες θα λατρέψουν να ταΐζουν και να χαϊδεύουν αυτά τα γλυκά πλάσματα, και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μάθουν στα μικρά πώς να φροντίζουν και να σέβονται τα ζώα.

Επιπλέον, το εξοχικό μας είναι φιλικό προς τα ζώα, οπότε μπορείτε ακόμα να φέρετε τους τετράποδους φίλους σας μαζί στις διακοπές σας. Ζήστε τη χαρά της συνύπαρξης με τα ζώα και απολαύστε μια πραγματικά αυθεντική αγροτική διαμονή στη βίλα μας.

Image
Επικοινωνία
BOOK ONLINE